• Gratis verzending vanaf €30,00
  • Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Heel speciale bieren en cadeausets van Insel-Brouwerij (Beste bier te wereld)

ChocolaDNA en Insel-Brauerei is een samenwerking tussen vakmanschap op het aller hoogste niveau. Niet alleen de smaken zijn uniek en kunstzinnig, maar ook de bierflessen zijn ware kunstwerkjes verpakt in speciaal papier, waardoor je het idee krijgt dat elke fles bier een cadeautje betreft. De bieren zijn van uitmuntende kwaliteit en dat valt op! In de afgelopen jaren won de brouwerij de titel beste brouwerij en in 9 categorieën beste bier ter wereld (London beer awards 2016-17-18-19).
 De vraag is dan ook vaak groter dan het aanbod... een zeldzaamheid in speciaalbier-winkels en top horeca. Dat maakt het bier zo mogelijk nog specialer.  


Nog meer leuke Cadeaupakketten 

Omdat nog meer nog leuker is. Kun je niet kiezen? Combineer dan de beste van de beste cadeaus met elkaar. Een combinatie van unieke, originele en luxe artikelen in een geschenkset.  

DrunkenFish collectie

De DrunkenFish collectie van ChocolaDNA bestaande uit whisky's, roze(n) gin, marsepein likeur, coffee cream, matcha gin en vodka is origineel en uniek. Alle dranken zijn gerijpt op cacao-bonen, dit geeft een bijzonder accent van chocolade aan onze dranken. De waanzinnige bedrukte karaf met bol-gegoten oogjes is al een kunstwerk op zich! Een uniek en bijzonder cadeau...