• Gratis verzending vanaf €30,00
  • Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Rating: 5 sterren
2 stemmen

De origineelste Kado-slijterij van Nederland

Een echt origineel cadeautje geven blijft leuk maar zeker ook een uitdaging. Wij gaan deze uitdaging graag aan en bieden met onze eigen merken Insel-Brouwerij & ChocolaDNA een aantal zeer bijzondere dranken aan. In combinatie met een aantal andere bijzondere producten vind je bij ons ook hele lekkere, leuke en originele cadeau-pakketten welke nergens anders te koop zijn.  

We bieden als enige in Nederland het gehele assortiment van de Insel brouwerij aan. Niet alleen per fles bestelbaar maar ook in unieke mooi vormgegeven cadeauverpakkingen.

In samenwerking met Insel en ons andere merk ChocolaDNA hebben we een lijn chocolade-truffels ontwikkeld. In deze bier-truffels een vulling met als ingrediënt Inselbier-ganache (roomvulling). 

Exclusief bieden we hier bij de originele slijterij de dranken-collectie, Drunken-Fish aan. Deze lijn van ChocolaDNA bevat Whisky's, Gin, Vodka en een Marsepein-likeur. 
Al deze dranken hebben 2 maanden op een vat met cacao-bonen gerijpt waardoor een uniek bouquet aan smaak is ontstaan... verrijkt met een hint van Chocolade.

Alle cadeau's worden origineel en met de grootste zorg verpakt. Altijd dus een grote 'waaauuuw' en een gegarandeerd succes voor gever en ontvanger.