• Gratis verzending vanaf €30,00
  • Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Welkom in de hemel voor chocoladeliefhebbers

In deze chocolade heaven webshop vind je de meest bijzondere chocolade, dat is zeker! Voor ieder wat wils, voor ieder wat bijzonders en smaakvols... Als het van chocolade is denken wij het voor jullie te hebben. Waanzinnige cadeaus, relatiegeschenken of om jezelf verwennen: welkom in de Chocoladehemel!


Chocolade - Truffels

En chocolade truffel is een ronde gevulde bonbon en ontleed zijn naam dus aan zijn vorm. Een truffel is een gevulde ronde chocolade kogel, een chocoladekorst welke gedecoreerd is met smakelijke en verrassende ingrediënten. Dit zorgt voor een heel diverse bite, look en smaakbeleving.

Chocolade BonBons & Diamanten

Onze bonbons worden stuk voor stuk met oog voor detail en met de hand vervaardigd in ons eigen chocoladeatelier. Ons assortiment bestaat uit meer dan 35 soorten bonbons. Elke bonbon smelt op je tong en brengt een geheel eigen smaaksensatie met zich mee. Genieten!


Dranken & Chocolade

Dranken & Chocolade omdat alle dranken  gerijpt zijn op cacao-bonen, dit geeft een bijzonder accent van chocolade aan onze dranken. De waanzinnige bedrukte karaf met bol-gegoten oogjes is al een kunstwerk op zich! Een uniek en bijzonder cadeau...


Pakketten met Chocolade 

Chocolate and more... Kleurrijke, originele en luxe pakketten die geur, smaak en kleurbeleving geven en dit daardoor een nog origineler geschenk maken om te geven en te krijgen.


Chocolade repen

Naast onze luxe truffels en bonbons bieden wij ook voor een smaaksensatie aan chocoladerepen aan. Met liefde en met de hand gemaakt in verschillende varianten, van noten tot ge(vries)droogt fruit. 


Pasta's en spreads

Uniek en nergens anders in de wereld verkrijgbaar. Onze overheerlijke en bijzondere smeerbare marsepein varianten in de smaken origineel, pistache en roos.