• Gratis verzending vanaf €30,00
  • Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

  • Vaak versturen we het pakket besteld voor 15:00 dezelfde werkdag. Het pakket wordt verstuurd per Post.nl, dus meestal heb je het de volgende dag in huis. 
  • Tijdens drukke periodes, zoals met de feestdagen, moederdag en vaderdag, kan dit iets langer duren.
  • Tijdens erg warme periodes kunnen wij de chocolade helaas niet verzenden, dit geven we aan met een warmte-alert op de beginpagina.   
  • Omdat wij alles zelf maken is planning belangrijk. Wil je tijdens drukke periodes grotere bestellingen tijdig doorgeven? De leverdatum stemmen we dan eventueel samen af.

Kosten inpakken en verzenden.

Iets mooi en goed verzenden is voor onze producten in de webshop belangrijk en kostbaar. De kosten van inpakken en verzending zijn bij Chocoladna in de meeste gevallen inbegrepen.

Dit zijn de tarieven:
Nederland tot 30,00 Euro = €4 Euro bijdrage verzendkosten daarboven is het helemaal gratis
Belgie en Duitsland tot €60,  €4 daarboven verzenden wij gratis
Luxemburg tot €100 Euro €6,80
Italie, Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk €10 boven de €100 gratis

Kan ik in 1 bestelling meerdere adressen kiezen? Nee dat kan helaas niet. Bij een bestelling word automatisch een verzendlebel gekocht en aangemaakt bij POSTNL. Het is dus altijd 1 bestelling per adres.
Voor orders bedrijven kan wel met een excel bestand gewerkt worden waarin adressen worden aangeleverd.

 

- Retouren 

Mocht u niet tevreden zijn stuur dan het artikel (binnen 2 weken) onbeschadigd retour wij vergoeden onmiddellijk het aankoopbedrag.

 

Hoe kan in mijn pakket volgen?

Als we je bestelling hebben verwerkt, ontvang je een track&trace code via mail. Zodra het bij pots.nl is afgegeven, zijn we overgeleverd aan hun diensten. Meestal bezorgen zij de volgende werkdag, bij drukke periodes duurt dit soms iets langer. Dit is allemaal goed te volgen in de track&trace.

 

Hoe lang is de chocolade houdbaar?

Onze chocolade is op het moment van verzenden hagelvers en daarna minimaal 4 maanden houdbaar. 
Bewaar de chocolade droog, in de geleverde verpakking, buiten de koelkast op kamertemperatuur 15-21C.

Bevatten de truffels alcohol?

Geen enkele truffel in ons standaard assortiment bevat alcohol. We hebben verschillende alcoholische smaken  maar door het verwarmen van de ingredienten is de alcohol verdwenen.

 

Kan ik mijn bestelling ook als cadeautje laten verpakken?

De hele verpakking is bij ons altijd een groot feest. We verzenden alles in mooie witte verzendozen, de chocolade doos is in luxe cellovaan verpakt, en in iedere doos  zitten kaartjes, mooie brochures en een feestelijk opvulmateriaal.  Kortom mooi verpakken is bij ons standaard. 

 

Kan ik ook een eigen kaartje toevoegen?

Ja, dat kan! Je kunt de tekst hiervoor aangeven in het opmerkingenveld tijdens het bestelproces. Wij voegen dan een handgeschreven kaartje bij de bestelling ( houd het kort en krachtig, het moet immers wel op het kaartje passen).

 

Kan ik ook smaken uitkiezen?

Standaard worden onze cadeaudozen verpakt met een zo divers mogelijke assorti van smaken. We bieden verschillende passende smaken aan in de verschillende pakketten. Heb je toch specefieke voorkeur geef dit dan aan in het vakje opmerkingen we zullen er zoveel mogelijk rekening mee houden. (tijden hele drukke periodes Kerst, Moederdag, Valentijn etc. is dit niet mogelijk)

 

Waar kan ik de ingredienten en allergenen vinden?

Een compleet overzicht kun je vinden op: https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/Chocoladna_Allergenenkaart_Chocoladna?print=1