• Gratis verzending vanaf €30,00
  • Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis

Een leuk, lekker en origineel cadeau vinden is vaak best een uitdaging. K-DOO biedt de oplossing;  alleen maar leuke en lekkere cadeau's en pakketjes. Voor alle cadeau's op deze site geldt dat deze nergens anders te koop zijn. Je geeft dus altijd een uniek cadeau, hoe leuk is dat!?
Welkom bij de originele cadeauwinkel voor Mannen.

Voor het perfecte cadeau voor hem dus je vader, vriend, opa, zoon of buurman.... Wij hebben altijd iets leuks en erg origineels in onze mannen-webshop.

Je kunt hier gegarandeerd slagen en komt dat ook echt met iets origineels dat is namelijk het unieke van onze webshop.

De producten, op zich al origineel, die wij hier aanbieden zijn namelijk nergens anders te koop... dat maakt alles dus nog unieker.

Een aantal merken & producten maken wij namelijk echt zelf en verkopen we dus ook niet aan andere winkels (zoals de chocolade en de dranken).

Andere producten zijn van bevriende andere creatieve ondernemers of importeurs. Voorwaarde voor deze is dat je ze ook niet zomaar ergens anders kan vinden.

Pakketjes & Cadeautjes.

Wij maken van al dit bijzonders voor jullie hele leuke pakketjes en cadeautjes. We vernieuwen en ontwikkelen steeds nieuwe zodat je hier altijd wat origineels zult blijven vinden.

Al deze cadeautjes bieden wij aan in onze webshop.

Een cadeautje van ons is in alle opzichten een feestje dus om het 'af' te maken verpakken we met veel zorg en op een heel persoonlijke manier met bijvoorbeeld een handgeschreven kaartje en een leuke surprise.

Beleef het zelf en laat het een ander beleven... een gegarandeerd succes.

Mannen cadeaus... je vindt ze hier!