• Gratis verzending vanaf €30,00
  • Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Mark
2 jaar geleden

Dank jullie wel wat een leuke nieuwe winkel ik heb net mijn Kerstcadeautjes besteld.


Welkom bij de originele cadeauwinkel voor vrouwen

Voor het perfecte cadeau voor haar, dus je moeder, vriendin oma, dochter, buurvrouw, (schoon)zus... Wij hebben altijd iets leuks in onze webshop 'vrouwen'.

Je kunt hier gegarandeerd slagen en komt ook echt met iets origineels, want dat is namelijk het unieke van onze webshop. Al onze producten, die al origineel zijn en die wij hier aanbieden, zijn namelijk nergens anders te koop... dat maakt het dus nog unieker en specialer om te geven en te krijgen!

Een aantal merken & producten maken wij namelijk zelf en verkopen we dus ook niet aan andere winkels (zoals de chocolade van ChocolaDNA en de spirits van de Drunken Fish Collection).

Andere producten zijn van andere creatieve (en populaire) ondernemers of importeurs die je ook niet zomaar ergens anders kan vinden.

Met veel creativiteit maken wij daar voor jullie hele leuke pakketjes en cadeautjes van welke we ook steeds weer vernieuwen zodat je altijd wat origineels kunt blijven vinden voor elke gelegenheid of viering in het leven!

Al deze cadeautjes bieden wij aan in onze webshop. Een cadeautje van ons is in alle opzichten een feestje dus om het 'af' te maken verpakken we met veel zorg en op een heel persoonlijke manier.

Beleef het zelf of laat het een ander beleven... een gegarandeerd succes.

Of je nou een cadeau voor je vrouw, vriendin, moeder of zus zoekt of voor welke vrouw dan ook, je vindt ze hier!